Nieuws uit de groepen

Computational thinking in De Werkwinkel

Natuurlijk is onze Werkwinkel ook weer open en de kinderen zijn druk bezig met talentontwikkeling en Computational thinking

Met behulp van de app “draw tour game” hebben ze een eigen computerspel gemaakt. Ze waren dolenthousiast!

FC Twente schooltour - voetbalclinic

Wat een gezellige ochtend. Een beetje warm, maar dat mocht de pret niet drukken.

We mochten direct beginnen met een voetbalclinic gegeven door de FC Twente Kids Club.

We hebben eest even moete warmlopen, toen met de bal oefenen en een conditie circuit gedaan.

Tijdens dit alles hebben we ook geleerd waarom goed eten en bewegen goed voor je is en dat de FC Twente spelers dit ook moeten doen, anders krijgen ze een time-out. We hebben geleerd hoe je iedereen kan aanmoedigen en hoe de Vak-P supporters dat doen aan het eind van de wedstrijd.

Het was erg leuk!

Bureau Halt

Net zoals in het begin van het schooljaar hebben we een vervolgles social media training. Bureau Halt komt aanstaande dinsdag in groep 7.