Nieuws uit de groepen

Boekenverkoop

Denkt u deze week aan de boekenverkoop?

Er liggen mooie exemplaren! Handig voor de vakantie!

Nagenieten!

Wat hadden we een prachtige dag gisteren. We begonnen met de vossenjacht. Wat een gezellige ochtend. Groep 7 en 8 hebben goed hun best gedaan om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dank aan alle hulpouders die met de groepjes door het dorp wandelden.

Gisteravond vierden we ons Sebastival. Wat fijn dat dit na 2 jaar eindelijk weer kon. En wat was het prachtig! Ons schoolplein was omgetoverd tot een fantastisch festivalterrein. Fijn dat er zoveel mensen waren: kinderen, ouders, opa’s en oma’s, buren. Dank voor uw komst en uw hulp. Een speciaal dankjewel aan de oudervereniging die enorm veel werk heeft verzet. We zijn op school nog aan het nagenieten.

Hulpouders gezocht vossenjacht

Beste ouders,

Op woensdagochtend 29 juni a.s. hebben we weer een vossenjacht van 09.30 uur tot 11.30 uur. De leerlingen van de groepen 7 en 8 zullen daarbij voor vos spelen. Om deze ochtend goed te laten verlopen hebben we veel hulp van ouders nodig, die ene groepje willen begeleiden.

Wilt u en kunt u ons daarbij helpen? Wij verzoeken u om dan dit formulier uiterlijk vrijdag 17 juni in te vullen.
Ook als u op de ouderinventarisatielijst hebt aangegeven dat u wilt helpen, verzoeken wij u toch om dit formulier in te vullen, zodat we zeker zijn dat uw aanbod nog geldt. Als u aangeeft te willen helpen gaan we ervan uit dat u om 9.15 uur op school bent
Alvast hartelijk bedankt!

Opgeven Avond4Daagse

Beste ouders en/of verzorgers, jongens en meisjes.

Dit jaar wordt keer de avondwandelvierdaagse weer georganiseerd.
Deze zal worden gelopen op: dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni 2022.
De laatste avond wordt het een grote pyjama party

De afstanden zijn: 5km, 10 km.
We willen je vragen om door middel van deze brief een opgave te doen voor deelname.
Het inschrijfgeld bedraagt: wandelen voor een medaille € 6.- p.p.
De start is bij het Startlocatie Advendohuis (evenementenweide) aan de Koersendijk te Nijverdal (OV)
Starttijd 10  km.: 18.15 uur.   Starttijd 5 km.: 18.30 uur.
We hopen op voldoende deelname aan de kant van de ouders voor de verschillende afstanden, zodat de kinderen onder voldoende begeleiding kunnen meelopen. De ouders en/of leerkrachten zijn overigens niet verantwoordelijk voor de kinderen die meelopen zonder begeleiding.
Om de doorstroming van deelnemers in de route te bevorderen zijn op de routes van de 5km geen drinkposten van de scholen toegestaan.
Graag dit formulier invullen per kind vóór woensdag 18 mei 2022.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met
Tom Leushuis (OuderVereniging)
tom.leushuis@yahoo.com

Studiemiddag EDI 2.0

Het team van de St. Sebastianusschool had opnieuw een inspirerende studiemiddag in het teken van EDI, expliciete directe instructie.

Alle fasen doorlopen en verschillende technieken bespreken. Samen leren, met en van elkaar. Iedereen is betrokken en samen wordt er gewerkt aan nog beter onderwijs voor onze leerlingen.

#EDI#professionaliteit#teamwork